De methode

P³=S

PRESTATIE x PERMANENT x PLEZIER = SUCCES

Missie

G&G Bedrijfsstrategie ontwikkelt de volle potentie van de medewerkers, door deze centraal te zetten, waardoor zij optimaal aansluiten op het ontplooien van het bedrijf.

Visie

Bedrijven te helpen hun organisatie en processen continu aan te passen en te optimaliseren, binnen alle disciplines. Waardoor er een permanente verbetering plaats vindt, op het gebied van arbeidsplezier en winstgevendheid.

DE DRIE p'S EN DRIE R'S

Prestatie: dit bestaat uit Rendement, Rendabiliteit en Risico. Deze drie afzonderlijke zaken worden geanalyseerd binnen de onderneming en geoptimaliseerd. Permanent: door de verbeteringen in de organisatie te “verankeren” en “duurzaam” te maken, kan de Prestatie Permanent worden behouden. Plezier: Voor alles moet er voor de werknemers (en gevers) plezier in het werk worden gecreëerd, anders zullen de Prestatie en Permanent niet kunnen worden uitgevoerd. S= succes!

De Star methode

Na een korte analyse van de onderneming, wordt met de CEO een plan van aanpak besproken. Tijdens het uitvoeren van het plan van aanpak zal er, onder meer, gebruik worden gemaakt van de STAR methode, Situatie, Taken, Actie, Resultaten. De CEO zal “te allen tijde” inspraak en invloed hebben op het proces. Zijn/haar ondersteuning is onontbeerlijk. De werkzaamheden van G&G bedrijfsstrategie zijn flexibel tijdens het proces en kunnen op een variabele tijd worden beëindigd. Het is ten slotte een dynamisch proces. G&G bedrijfsstrategie is op alle vlakken binnen de onderneming inzetbaar, organisatie, HR, management, productie processen, marketing, etc.