Over ons

Onze adviseurs

G&G Bedrijfsstrategie is een adviseur die werkt vanuit de praktijk en “hands on” is.
Flexibel, breed georiënteerd en resultaten die zich direct vertalen in een meetbaar financieel gewin voor de onderneming, per FTE. Onze adviseurs hebben al tientallen jaren ervaring binnen het bedrijfsleven en staan voor u klaar. Zij stellen zich hier aan u voor. 

Samuël Gielsdorf

30 jaar ervaring in cross-sectorale, algemene managementexpertise, voornamelijk in de industrie / B2B. Hij heeft zich sinds het begin van zijn carrière gespecialiseerd in corporate excellence-zaken, met een sterke focus op HR. Hij vermijdt de traditionele dure en relatief ondoeltreffende wegen van optimalisatie door klassieke kostenbesparing. Hij heeft een hands-on mentaliteit en speciale aandacht voor implementatie aspecten zoals efficiëntie, winstgevendheid, risicomanagement en verandermanagement.

Samuel Gielsdorf is werkzaam geweest in verschillende zeer uiteenlopende sectoren, zoals industriële automatisering, HR, cultuur, sociale werkplaatsen, cosmetica, mode, landbouw, automotive, bouw etc.

Samuel Gielsdorf behaalde onder andere een Master in Economische Wetenschappen en Financieel Management [magna cum laude] aan de Universiteit van Saint-Louis, Brussel [nu ICHEC]

Belangrijkste vaardigheden

Belangrijkste vaardigheden: geboren leider en situationeel manager, inspirerend en oplossingsgericht, synthesevermogen met strategische visie, doorzettingsvermogen zonder de grens van koppigheid te overschrijden, sales minded, gefocust op de 4F’s, gericht op ‘operational excellence’ en langdurige motivatie.

Referenties

Samuel Gielsdorf heeft onder andere projecten uitgevoerd bij de volgende ondernemingen:

Mercedes-Benz, BMW, Claes&Cremer, Jorion-PhilipSeeds, Fabrinox, Eitex, D’Ieteren, Bull, Titanobel, ETA La Ruche (FR), Le Cartonnage Industriel (FR), Foyer Jettois, Ed. Panini, Laboratoires Ortis, Metalor, ETA Enghien, REALCO, BEM’S, BCSC, Brasserie MAZIERS, WinWin.

Barend Golverdingen

Barend Golverdingen heeft 30 jaar ervaring binnen de industrie, in verschillende functies. Onder andere, Productiemanager, Servicemanager en sales. Mede door zijn technische opleiding als Scheepswerktuigkunde, heeft hij een brede kennis van techniek en een praktische aanpak. Ondersteund door een marketingstudie, is hij op dit gebied inzetbaar en is hij een waardevolle gesprekspartner voor contacten binnen de technische industrie. De laatste 20 jaar geeft hij leiding aan een bedrijf op het gebied van meet -regel apparatuur werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Creatieve en “out of the box” oplossingen typeren Barend, waarbij hij houdt van “snel schakelen” doorpakken.                 

referenties

Ken Roberts Instrumentation Expert bij Satron Instruments zegt over Barend: ‘There is no substitute for experience – Barend has more than most and is a nice bloke to boot so working with him as a part of Satron is a pleasure.’

HANS MEIJER

foto_hans

Hans Meijer heeft 30 ervaring in ICT, Information Security en Privacyaangelegenheden, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven. Zijn ICT- expertise en universitaire studie Nederlands recht stellen hem in staat om complexe vraagstukken op te lossen met een multidisciplinaire aanpak. De toegevoegde waarde hiervan is duidelijk: de onlosmakelijke verbinding tussen informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens.

Bij het Ministerie van Defensie, een aantal gemeenten en consultancybureaus heeft hij ruime ervaring opgedaan in functies als Hoofd testen informatiesystemen, Informatieadviseur, Security Officer, Senior beleidsmedewerker Information Security, Privacy Officer en DPO (Data Protection Officer).

Internationale ervaring werd opgedaan in diverse NATO-werkgroepen en bij het vertalen van managementliteratuur uit het Frans.

De focus ligt hierbij op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, GDPR) en Information Security. De werkzaamheden bestaan vooral uit: advies, het opstellen en implementeren van informatiebeveiligingsbeleid en privacybeleid, het opstellen en reviewen van verwerkersovereenkomsten, Privacy Statements en procedures, het voorbereiden en begeleiden van audits, etc.

Belangrijkste vaardigheden

Analyseren van complexe situaties, adviseren, ontwikkelen van beleid en dit vertalen naar een pragmatische aanpak, draagvlak creëren, motiveren.

Referenties

Ministerie van Defensie, KPN-Hi, Gemeente Den Helder, Gemeente Waadhoeke, Philotrans (Eupen, België), Specialisterren.

Sjoerd van der Maaden, directeur Specialisterren: “Hans Meijer heeft binnen ons bedrijf als senior projectmanager meerdere complexe klantopdrachten tot een succes weten te maken, met name door de zorgvuldigheid en senioriteit die hem eigen is, gecombineerd met een menselijke aanpak en flexibele houding.

 De combinatie van brede ICT ervaring en goed overzicht maakt hem de ideale partner voor complexe opdrachten waarbij hij het vermogen heeft om niet alleen sluitend te inventariseren, maar ook het vermogen heeft om op een hoog abstractieniveau tot een beknopt advies te komen. Het feit dat Hans zich snel nieuwe materie eigen kan maken zorgt ervoor dat hij binnen Specialisterren breed inzetbaar was.

Daarnaast heb ik persoonlijk de samenwerking met Hans als zeer prettig ervaren.”